Terwijl gasten heerlijk in Haaksbergen van de stacaravan en de omgeving genieten, dromen wij over Hongarije. Daar hadden we graag willen zijn dit tijdstip van het jaar. Helaas gooit corona roet in het eten, dus blijft het bij dromen. Het leuke is dat de rust, ruimte en het groen waar we zo van houden in Hongarije, ook hier in Haaksbergen te vinden is. 

pruimenboom, fruit in Haaksbergen

Rond deze tijd van het jaar zie je overal waar je kijkt de knopjes in de bomen die uit beginnen te komen. Er is dan al te zien welke bomen weer fruit zullen gaan leveren in de zomer. We hebben appelbomen, perenbomen en veel pruimenbomen die kleine pruimpjes geven, elk jaar weer een verassing.

Ons huis in Hongarije

Ondanks dat we altijd erg genieten in Hongarije, moet er ook geklust worden. Over een jaar of vier willen we ons hier gaan vestigen. Op dit moment is het grote huis waar wij in de toekomst gaan wonen nog een bouwval. In Nederland zou er een rood/wit lint omheen getrokken zijn. Hier kan het allemaal. Vloeren storten, ramen erin zetten, noem maar op. Geen uitdaging te groot. We maken al plannen voor de klussen die we komende zomer gaan oppakken.

ruimte voor camping, zoals in Haaksbergen

Onze droom? Een kleine camping achter op het veld. Een aantal caravans die gehuurd kunnen worden. Plek voor mensen die zelf met een caravan of camper komen. En een huis voor de verhuur. Op die manier hopen we onze inkomen te vergaren. Daarbij hopen we op veel gezelligheid van de gasten die zullen komen. We laten dan graag zien hoe mooi Hongarije is. De natuur is overweldigend puur. Samen goulash koken op het open vuur, zoals de Hongaren graag doen. En natuurlijk rond het vuur zitten met een glaasje palinka erbij.

lekker koken op het vuur

Natuurlijk. zullen we regelmatig terugkomen in Nederland. Waar je ons dan kunt vinden? Natuurlijk in Haaksbergen! Van de ene heerlijke groene plek, naar de andere. En zolang corona ons dwars ligt, gaan we ook eerst hier genieten van de prachtige natuur die Haaksbergen en omgeving te bieden heeft. Een vuurtje in de vuurkorf, en dat glaasje palinka smaakt hier ook erg goed. 

vuurtje stoken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *