woonkamer stacaravan

Het was een feestje om met de inrichting bezig te zijn en van de stacaravans een heerlijk mini-huisje te maken en vakantie-proof. En van alle gemakken te voorzien. Winkelen op afspraak, click and collect en online bestellingen. Alle mogelijkheden zijn uit de kast gehaald om het beddengoed, keukengerei, gezellige kussentjes, leuke lampjes, handige tv, tuinmeubilair en planten voor buiten en op het terras te regelen. 

Voordat de eerste gasten hun intrek zouden nemen in onze stacaravans was ik eigenlijk zelf heel nieuwsgierig of “ons huisje” een echte vakantie- feel zou geven. En die wifi: werkt dat nu echt goed? 

Ik besloot mijn kantoor voor een paar dagen te verplaatsen naar dit mooie plekje op ’t Stien ’n Boer. 

Tot voor een jaar geleden zagen mijn werkdagen er ongeveer zo uit: 

file naar het werk

De wekker gaat om half zeven, ik spring onder de douche, ontbijt, maak de lunch klaar en zeg mijn man en kinderen om half acht gedag. Ik ga op weg naar mijn kantoor, op ruim een uur rijden van huis. Ai, halverwege stuit ik op een file; dat uur, dat red ik niet helaas. Op kantoor aangekomen spreek ik eerst twee klanten alvorens ik opnieuw in de auto stap, op weg naar een vergadering in een buurgemeente, reistijd een kwartier.

In de auto eet ik snel mijn broodje op. Daarna rijd ik naar een school waar ik een paar afspraken heb en aansluitend rijd ik naar de sporthal in het dorp om daar met een collega een training weerbaarheid te geven aan kinderen. Heerlijk. Om half zes stap ik weer in mijn autootje en stuit ik helaas toch nog op een staartje file. Om zeven uur ben ik thuis en staat het eten voor mij klaar, met liefde bereid door mijn schatten. 

Dan mijn werkdag in de stacaravan op ‘t Stien ’n Boer: 

vakantie op Stien

De wekker gaat om half acht. Ik spring onder de douche en ontbijt met het gezin. Pak mijn tas in en naast mijn laptop, neem ik wat spullen mee voor de lunch. Ik stap op mijn fiets en een kwartier later kom ik aan bij de stacaravan. Het zonnetje schijnt en de vogels kwetteren of hun leven ervan afhangt. Ik zet een kopje koffie en ik heb nog even tijd om op het terras te zitten, voordat ik ga inloggen voor een werkoverleg. Mijn collega’s zijn super nieuwsgierig en met de laptop voor me, maak ik een rondje door de stacaravan en buiten, over het terras. “Die vogels, wauw!” “Wat groen!” “Wat een zalige plek!” “Volgende week daar werkoverleg houden?” Het zijn een paar van de reacties van mijn collega’s. 

Via Teams en telefoon spreek ik meerdere klanten en tussendoor neem ik de tijd om mijn lunch te maken en even een rondje te lopen over de camping. Een eindje verderop is een man druk bezig zijn stacaravan te schuren en te lakken. We raken even aan de praat en concluderen beide dat we het getroffen hebben met zo’n mooie en rustgevende plek hier. 

Een werkdag die voelt als een kleine vakantie. Vakantie vieren op ‘t Stien, met misschien af en toe een werkdag er tussendoor; op deze plek gaat dat heel goed samen. En de wifi, die werkt perfect!

chillen op je werk. Net vakantie

Interessante links

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *