Toen we eind vorig jaar op de plek stonden waar nu onze stacaravan staat, stonden er alleen maar bomen en struiken. We besloten dit avontuur aan te gaan. Er is veel gebeurd in de afgelopen maanden. Een ware metamorfose.

De bomen zijn gerooid en er is een heel gebied vrij gemaakt. Geulen zijn gegraven voor het aanleggen van gas, water, licht en de riolering. Eind december was het zo ver, toen werd de caravan gebracht. Wat een happening! Half Haaksbergen lag qua verkeer plat. Geweldig om te zien hoe behendig die mannen zijn. Met het grootste gemak manoeuvreren ze de caravan op de plek.

Nu was het wachten op het isolatiemateriaal. Mede door de corona perikelen duurde dat langer dan verwacht. Wel jammer, onze handen jeukten! We wilden graag met het bouwen van de vlonders gaan beginnen om het klaar te maken voor het seizoen begint.

Half maart was het eindelijk zo ver. Op een regenachtige zaterdag kwamen vier man sterk het isolatiemateriaal bevestigen rondom beide caravans. De volgende dag zijn we meteen begonnen met het leggen van de balken voor de vlonders.

Drie weken lang zijn we er heel druk mee geweest. Elk weekend en ook doordeweeks wanneer het mogelijk was, waren we daar te vinden. De hulptroepen waren ingeschakeld en met de dag werd het mooier. Voor april moest het af zijn, want dan begint het seizoen weer. Dan mogen er geen grote klussen meer gedaan worden. En dat is gelukt!

Tot slot hebben we het gezellig gemaakt met wat bloemen en planten. Een fijne zitplek op het terras: het mooie weer mag komen!

Interessante links

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *